Over ons

PRO-MAC, uw partner voor ramen, deuren, poorten of veranda’s in hout, aluminium of pvc. Wij leveren maatwerk voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten. Elke bouwstijl kenmerkt zich door karakteristieke profielen en details. Als Profel-dealer beschikken wij over een erg breed gamma en kunnen u altijd de gepaste profielen leveren. Wij werken overigens uitsluitend met Belgische leveranciers en producenten.

Een persoonlijke aanpak, een passie voor het vak, een uitstekende adviesverlening en vooral een vakkundige plaatsing staan bij ons centraal. Wij dragen onze klanten op handen. Uw wensen zijn onze leidraad! We benaderen elke opdracht vanuit uw invalshoek, bekijken de verschillende mogelijkheden van uw project, adviseren en helpen u om de juiste keuzes te maken. Uiteindelijk bieden we u een creatieve oplossing, geheel volgens uw eigen smaak.
Wij hebben geen gladde verkooptechnieken nodig om u als klant te overtuigen. Integendeel, u heeft bij PRO-MAC meteen een goed vertrouwd gevoel omdat u zich er verzekerd weet van een jarenlange ervaring en een flinke dosis technische knowhow. Hier mag u nog een persoonlijke aanpak, gecombineerd met een liefde en pure passie voor het vak aan toevoegen. Dit alles uit zich in een uitstekende service en het resultaat dat u voor ogen had.

Zaakvoerder Gino begeleidt persoonlijk uw project, verleent advies en komt bij u aan huis alles opmeten. Daarnaast houdt hij ook een oogje in het zeil wanneer de plaatsers van de ramen, deuren, poorten of veranda bij u aan het werk zijn. U mag alvast op beide oren slapen.